28 lipnja 2016

Najava, Beach rugby fest 2016, plaža Marinovac, Buško jezero, 3.7.2016.





Beach Rugby Fest u svom šestom izdanju održati će se na plaži Marinovac 03.07.2016 godine sa početkom u 12.00 sati. 

Po već dobrom starom običaju, ovaj sportski događaj okuplja timove iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine i svake godine donosi uzbudljive i jake mečeve. Osmišljen u cilju promocije ragbi sporta i turističke ponude u Tomislavgradu, Beach Rugby Fest  iz godine u godinu donosi nova iznenađenja kako bi privukli što veći broj poklonika ovog sporta kao i onih koji se prvi put susreću sa rugbijem.  

Pored zanimljivog rugbi turnira, organizatori su pripremili već tradicionalni odbojkaški turnir,  igre iznenađenja kao i druženje nakon završetka uz glazbu. Ako vrijeme posluži a prve najave su dobre, nema prepreka da provedete  jedan pravi ljetni dan na najljepšoj pješčanoj plaži u Bosni i Hercegovini uz zanimljive sadržaje. 

Nadamo se da će naši sugrađani i naši gosti  iskoristiti svoje slobodno vrijeme i provesti ga na Beach Rugby Fest, jer ovakvi događaji se rade za sve nas, a ne bi bili mogući bez sponzora koji su pomogli njegovo održavanje. Rugby je sport koji spaja ljude diljem svijeta, dođite i uvjerite se sami na koji način mi to radimo.

***